Тереза Кесовија ќе настапи на отворањето на ликовната колонија “Вевчански видувања”

24 Култура

Хрватска кралица на шансоните, Тереза Кесовија ќе настапи на отворањето на осмата ликовна колонија “Вевчански видувања”. На ова издание на колонијата ќе учествуваат триесетина познати уметници од земјава и странство. На отворањето, на 24-ти јуни, Тереза Кесовија ќе одржи концерт од затворен тип со почеток од 21 часот.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели