“Love in the dark” од Адел инспирација за уметност на емоциите изразена преку танцот (Видео)

24 Занимливости

Доколку мислевте дека песните на Адел го достигнале својот врв на емотивност се лажете! Ова видео ја прави уште повеќе емотивна песната “Love in the dark”. Елегантните балетски движења и телата на танчарите ќе ве остават со подотворени усти. За што точно станува збор, погледнете во продолжение:

Подготви: Редакција на Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели