Вреди да се погледне: “Hotel California” отпеана во акапела (Видео)

24 Занимливости

Музичката група, која што ќе имате можност да ја видите на видеото подолу, се состои од шесторица кубанци кои на фантастичен и оргинален начин ја преработија светската легендарната хит песна “Hotel California” од групата “Eagles”. Тие целокупната песна ја изведуваат во акапела стил, но на таков начин што никогаш нема да забележите дека воопшто нема инструменти, бидејќи тие со помош на своите гласовни способности направија вистинско чудо.

Ова навистина не се пропушта, погледнете и уживајте!

Подготви: Марија Поповска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели