Боки 13 ја купи Томато продукција?!

24 Ексклузивно

Бојан Јовановски познат како Боки 13, неодамна ја купил “Томато продукција”, дознава музичкиот портал Музика24. Веќе на големо се зборува за ова, но и дека станува збор за превземање на целиот простор кој до предходно беше на продукцијата, и дека од сега ќе биде за сосема поинакви цели. Се зборува дека се подготвува и ново студио, за потребите наменети за новиот концепт на некогашното “Томато”. Дали Боки 13 повторно ќе го видиме во улога на тв водител на ново или веќе познато тв шоу, тоа наскоро ќе го дознаеме. Предходно “Томато продукција” беше во сопственост на Бане Поповиќ.

Подготви: Влад Петров

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели