Верувале или не, Бијонсе купи црква?!

24 Ексклузивно

Изминатата недела Бијонсе купи црква во Њу Орлеанс, Лос Анџелес. Станува збор за црква од над 100 години, која некое време не била користена како црква, но била ставена на продажба за 850.000 долари, кои најбогатата жена во музичката индустрија ги издвоила без проблем. Црквата се наоѓа во квартот Garden, нејзината површина е околу 1600 квадратни метри, а во нејзина близина е снимен видео записот за песната “Lemonade”. Сестрата на Бијонсе, Соланж живее во близина, а за што познатата пејачка ќе ја користи оваа црква не е познато за сега.

Подготви: Марија Поповска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели