Беби Дол го смени името

Балканска

Српската пејачка Драгана Шариќ позната во јавноста како Беби Дол откри во една емисија дека го сменила своето име и презиме. Како што таа рече, сака да започне нов живот, а тоа е можно со друго име. Ново име на Беби Дол е Дана Тодоровиќ.

“Едноставно решив повеќе да не ме нарекуваат Драгана Шариќ, бидејќи бев уморна од тоа но, исто така затоа што сакам да започнам нов живот. Го променив моето име во Дана Тодоровиќ. Морам да објаснам зошто. Дана е моето црковно име, а заедно со тоа го додавов Тодоровиќ, презимето на мојот сопруг. Навистина ми се допаѓа како ми стои и посакувам луѓето да продолжат така да ме именуваат”, рече Беби Дол.

Подготви: Христина Секуловска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели