Daddy Yankee со голем концерт во Тирана (Видео)

Балканска

Хитмејкерот на светски познатите “Despacito” и “Gasolina” со голем концерт во центарот на Тирана, соседна Албанија. Daddy Yankee или познат како хитмејкерот од Порторико кој ги направи две најслушани поп-песни ќе оддржи голем концерт во Тирана. Концертот ќе се одржи на 27-ми јули на плоштадот “Скендербег”. Информацијата за концертот ја најави градоначалникот на Тирана, Ерион Велиај на својот инстаграм профил:

https://www.instagram.com/p/BibrYOandRI/?taken-by=erionveliaj

Подготви: Виолета Трајковска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели