Дали претпоставувате за кој станува збор!? (Фото)

Балканска

Една од најактуелните цртежи  во светот се карикатурите, па дури и да изгледа за некој смешно сепак е во тренд да се обликуваат ликови на најразличен начин проследени со занимливи предмети. Еден од нив кој сакаше да види како би бил обликуван од раката на познатите карикатуристи во Хрватска верувале или не беше познатиот поп пејач Тони Цетински.

T 1“Бев воодушевен од самиот потег иако секогаш сакав да се видам во друго светло и на мое големо задоволство и јас имав чест да се најдам на платното и сум благодарен, сепак ќе го врамам во мојата соба како спомен”, изјави Тони Цетински. Најново од него е што е дел од жирито на хрватското шоу “The Voice Hrt” во кој му припадна таа чест да биде главен во самите длуки за победа во финалето.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели