Даниел Кајмакоски се надмина себеси вечерва

Балканска

Незаменлив како и секогаш, а уникатен и перфектен само за неговата публика. Иако не беше задоволен од себе сепак, коментарите беа позитивни, но сега за нијанса подобри.

“Даниел овој пат малку погреши, но ти и кога грешиш тоа е со стил”, изјави Жељко Јоксимовиќ. Дали овој пат Даниел Кајмакоски отпеа подобро од Жељко само тој знае, но едно е јасно подршката за нашиот претставник е тука само за него од публиката која целосно го подржува.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

5 Коментари

 1. Aleksandra

  ако коментарите се далеку од позитивни, значи дека се негативни…
  и подДршка, со две Д.

 2. Aleksandra

  срамота да бришиш коментари…
  ако не знаеш, друга пат пуштај ми ги мене текстовите да ти ги средам, после објавувај. а гледам си ги поправил грешките… т.е. една 🙂

 3. Александар Петковски

  Aleksandra neznam koj i da si….mozes bar na mail da pises vakvi komentari….sepak fala za popravkata ne sme samo nie portal koj pravi ponekogas greski….ima nekoj celi naslovi utnuvaat pa nikomu nisto…i se izvinuvame uste ednas sto po greska sme izbrisale komentar.

 4. Aleksandra

  Женско сум. И би требало да знаете да прифатите критика, а не да се навредите.

 5. Александар Петковски

  Ne se navredivme….sekoe dobro.

Коментарите се затворени!.

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели