Девојката од “X Factor Adria” Илма Карахмет, наскоро со нова песна (Видео)

Балканска

Веројатно се сеќавате на младата и понекогаш бунтовна Илма Карахмет од телевизиското шоу “X Factor Adria”. Токму таа некогаш повлечена и срамежлива, а денес после неколку години самоуверена и храбра, ја најавува својата нова песна изведувајќи ја истата само во придружба на пијано. Како што објави таа на својата фан страница, се работи на аранжманот, а наскоро и видео спот за новата песна “Не зови ме туго”. Во продолжение слушнете само мал дел од новата песна, која верувале или не, звучи навистина одлично.

I evo ga napokon Ilmin novi single (piano verzija)…Radimo na aranzmanu, a uskoro i video spotu…Nadam se da ce vam se svidjeti kao sto se nama svidja..:) Like & Share!:) Ilma Karahmet – Ne zovi me tugo Music & Lyrics by Amil Lojo

Posted by Amil Lojo on Sunday, March 12, 2017

Подготви: Александра Блажевска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели