Дуња Илиќ: Одиме во нови победи

Балканска

Младата кант-авторка Дуња Илиќ својата кариера ја започна токму на 18 години, иако незнаејќи што носи шоубизнисот таа некое време остана доследна на својата работа, но поради преголемата употреба на алкохол се повлече од естрадата. Нејзин голем хит по кој ја препознава јавноста е композицијата “Вриштачу” како и голем број на синглови кој ја одбележаа нејзината кариера. После година дена на изненадување на јавноста, таа на својот фејсбук профил објави информација со причина дека повторно се враќа на музичката сцена со нешто ново и свежо.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели