Емина Јаховиќ одби хонорар со цел да помогне

Балканска

Познато е каде ќе настапуваат балканските изведувачи и колку се нивните хонорари за дочекот на најлудата новогодишна ноќ, но она што ги изненади фановите на поп дивата Емина е тоа што целиот хонорар го прати во хуманитарни цели. Но сепак, 2015-та ќе ја дочека заедно со својот колега Владо Георгиев каде заедно пред престолнината во Белград ќе приредат забава за паметење со својата верна публика која постојано ја прати во секој нејзин чекор.

“Можеби за некој е смешно, но за мене е доволна причина зошто се откажав од хонорарот, а тоа е што во Белград сум израсната имам поминато многу убави моменти па затоа сакам на некој начин да се оддолжам на својата публика”, изјави Емина Јаховиќ која потврди дека подготвува и концерт за шест месеци со кој ќе стави печат во својата долгогодишна кариера.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели