Марија Шерифовиќ: Имам нова девојка (Фото)

Балканска

Популарната пејачка Марија Шерифовиќ ја сподели својата среќа со фановите на Инстаграм. Марија на Инстаграм постави “стори објава” која на популарната апликација многу е актуелна и ја искористи за да го искаже своето задоволство. Да потсетиме, популарната пејачка во текот на вчерашниот ден заврши на инфузија, но дефинитивно подобро се чувствува.

Подготви: Дениза Илиевска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели