Марија Шерифовиќ со подготовки за новиот албум и концерт

Балканска

Несомнено дека балканската поп ѕвезда Марија Шерифовиќ никогаш не остава на случајот, па така овој пат реши своите фанови повторно да ги удостои со нешто ново за кој допрва ќе дознаат. Таа на својот инстраграм прикачи фотографија со дел од фотосесијата за најновиот албум кој веќе започна да се припрема со веќе докажани автори, но тука негде и како што дознаваме како автор се јавува и самиот изведувач на дел од новите композиции.

Но тоа не е се, пред неколку недели веќе беа пуштени во продажба картите за концертот кој ќе се оддржи на 11-ти мај на стадионот “ФК Вождовац” со цел повторно да се присетиме на хитовите кој ги има испеано за сите овие години меѓу кој и евровизиската која е веќе евергрин кај публиката “Молитва”.

Сигурно е и јасно дека поп ѕвездата знае кога да настапи, но и да го избере правиот момент за да биде со својата публика која несрдечно и возвраќа на нејзината искреност која им ја пружа.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели