Плагијат или не: Неда Украден ја промовира новата песна “Фаворит” (Видео)

Балканска

Неда Украден неодамна ја објави новата песна “Фаворит”, а сите оние веќе ја слушнале оваа песна сигурно им е веќе позната. Популарната пејачка го преработила латино хитот “Despacito”, на Луис Фонси, кој на YouTube има над милијарди прегледи. Знаеме дека на Неда и е важно да се додворува на младата публика, но плагирањето на хит песна и не баш најдобар избор. Дали и вие го делите истото мислење како и нас, погледенете ги и споредете ги видеата подолу и проценете сами.

Неда Украден – “Фаворит”

Luis Fonsi ft. Daddy Yankee – “Despacito”

Подготви: Марија Поповска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели