Познатата балканска поп пејачка Емина Сандал (Јаховиќ) се разведува?!

Балканска

Веста дека Емина Јаховиќ се разведува од сопругот Мустафа Сандал со брзина на светлоста ги обиколи турските медиуми, а потоа стигна и во овдешните медиуми. Како што пренесуваат турските медиуми, парот има проблеми во бракот поради што не се појавува заедно на случувањата, а се почестите караници довеле до тоа да размислуваат за разделба.

Српските медиуми ја исконтактирале Емина која кратко изјавила:

“Како и во Србија, така и во Турција медиумите се склони кон сензација и ова не е првпат да ме разведуваат. На сите од мојата околина им е познато колку сум во складен брак со Мустфаа. Значи нема развод”, изјавила Емина за медиумите.

Подготви: Дениза Илиевска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели