Северина наскоро со нов албум

Иако уште од 2012-та година на публиката не и го представи новото издание, таа пауза не се чини толку долга, со оглед на тоа дека повремено знаеше да изненади со некој нов сингл, во принцип со по некој дует. И покрај тоа што сеуште не сакаше да го открие името на новиот албум, ниту неговиот датум на излегување, Севе само нагласи дека наскоро ќе се најде во продажба, како и дека ќе го најави со новата песна “Мртав без мене”, која ќе биде објавена во понеделник.

Покрај тоа, пејачката ја разигра фантазијата на фановите со тоа што објави фотографија од сетот на кој што го снима новиот видео запис кој ќе го погледнеме за неколку дена.

Подготви: Виолета Трајковска

Повеќе на Музика24...