Владо Георгиев и неговата сопруга чекаат второ дете

Балканска

Познатиот српски, а богами и балкански поп пејач Владо Ѓеоргиев заедно со својата сопруга неодамна се појавија на премиера на филм во Белград. Неговата сопруга Милица е бремена и е во седмиот месец од својата бременост, а Горгиев сакајќи да ги надмудри новинарите и фоторепортерите дошол одвоено. Но по краток период се појавила и Милица, со што планот на поп пејачот и не му успеал. Како што пишуваат српските медиуми, тие двајцата многу ретко се појавуваат заедно во јавноста, зошто е тоа така незнаеме. Инаку, Владо заедно со неговата сопруга веќе имаат ќеркичка и веќе го очекуваат второто дете.

Подготви: Марија Поповска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели