24 Covers: Ангелина Божиновска – “Don’t you remember” (Adele)

Covers

Музичкиот портал Музика24 продолжува со претставување на Вашите ковери на познати македонски и светски песни. Овој пат, ќе Ви ја претставиме младата и талентирана кумановчанка Ангелина Божиновска. Таа сними ковер за веќе познатата песна од Адел “Don’t you remember”.

Инаку оваа 20 годишна студентка на музичката академија во Скопје, за прв пат македонската публика ја запозна во 2009-та преку песната “Љубов преку музика”, песна снимена со Тајзи. Во продолжение Ви предлагаме да го погледнете коверот кој што оваа млада и успешна девојка неодамна го сними.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели