24 Covers: Нена Мицева – “Едно тело” (Дарко Илиевски/ДНК)

Covers

Во рубриката 24 Covers денес ви ја претставуваме 18 годишната музичарка Нена Мицева, која што изминатиот период е една од најпрегледануваните на YouTube. Нејзниот ковер за песната “Едно тело” во изведба на Дарко Илиевски и ДНК не ги остави рамнодушни оние кои ја погледаа, па веднаш побрзаа сето тоа и ние да го го споделиме со вас. Во свој препознатлив стил, оваа млада девојка ја препеа песната која пред неколку години беше и ден денес е голем хит.

Како звучи Нена Мицева и коверот за песната “Едно тело”, преслушајте во продолжение.

Подготви: Александра Блажевска

 

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели