24 Covers: “Shape of you” – Ed Sheeran (Кореографија)

Covers

Сигурно ви се случило досега да слушнете некоја песна на радио или тв и од прва да ја заслушате и да ја пуштате на риплеј. Една од нив е и светски познатата и веќе популарна “Shape of you” од Ед Ширан која што освен што ќе ве расположи и ќе ви го размрда и телото. Овој пат во рубриката 24 Covers нема да ви презентираме некој изведувач, пејач или пејачка, туку едноставно видео, кореографија од веќе споменатата песна која што веруваме сте ја слушнале минимум 10 пати досега.

Ако барате нов начин да ја доживеете песната, тогаш овие танчари се токму она што ви треба. За само 5 минути нивната динамичност ќе успее да ве помрдне од место. Уживајте!

Подготви:Дениза Илиевска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели