Петар Маркоски повторно во акција со најнова ковер изведба (Видео)

Covers

Забавата, дружбата и користењето на мобилниот телефон, во убавите пролетни денови, уживајќи покрај брегот на Охридското Езеро музицирајќи, би изгледало вака. Петар Маркоски заедно со својата гитара ги користи убавините на својот роден град Охрид и преку видеа снимени со камерата на мобилниот телефон ни ја претставува својата креативност и музика. Овој пат со позната поп песна од светски рамки “Mark Ronson – Uptown Funk ft. Bruno Mars” во кој љубителите на добрата музика и гитара би ги задоволиле своите вкусови.

Она што може во продолжение премиерно да го слушнете е извонредниот вокал заедно во спој со гитарата и убавините на Охрид уживајте.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели