Младиот пејач Христијан Пецев со песна го честиташе роденденот на својата девојка (Видео)

Covers

Младиот талентиран пејач, Христијан Пецев одлучи да и подготви несекојдневно изненадување на својата сакана Лора Турунџиева за нејзиниот роденден. Станува збор за акустична кавер верзија на “Фотограф” од Ed Sheeran во изведба на Христијан Пецев, а видеозаписот е составен од повеќе заеднички видеа со саканата Лора Турунџиева.

Видеото е во продукција на “Stardust Production”, за звукот се погрижи Горан Милошески, гитара Стефан Филков, а пратечките вокали ги отпеаја Филип Кирјаку и Стефан Филков. Погледнете во продолжение за што точно се работи, можеби ќе биде вистинска инспирација за и вие вака да изненадите некого.

Подготви: Александра Блажевска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели