• Кирил Џајковски и “САРС“ ќе настапат на “Д ФЕСТИВАЛ”
  Д Фестивал 2016

  Македонскиот музичар Кирил Џајковски го најави своето учество на овогодинешниот “Д-фестивал” во Дојран, тој ќе настапи со бендовска формација во состав на различни музичари и вокални гости. Со што оваа година на фестивалот ќе настапи уште една голема ѕвезда. Покрај Џајковски,  продукцијата “Пасворд”, објави дека на сцената на “Д-фестивал” ќе настапи и групата “Сарс”. Во листата на учесници има […]

  Повеќе
 • Тридневна програма за јубилејниот “Д Фестивал”
  Д Фестивал 2016

  Започнаа подготовките за “Д Фестивал 2015”, еден од најуникатните летни музички фестивали во Македонија, кој оваа година ќе го прослави своето јубилејно петто издание. Од многуте изненадувања кои се подготвуваат по овој повод, за почеток ви откриваме дека оваа година фестивалот ќе се одвива од 17-ти до 19-ти јули во Дојран, односно, во своето јубилејно петто […]

  Повеќе

Dailyintelligencer

Videos

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели