“Dancing through life” ќе не преставува на Јуниорскиот Евросонг 2017

Фестивали

Веќе е позната песната која што нашата држава Македонија ќе ја претставува на Јуниорскиот Евросонг во Тбилиси, Грузија. “Dancing through life” (“Со танц низ животот”) е насловот на евровизиската песна со која ќе не претстави младата и талентирана Мина Блажев која има 14 години. Песната е комплетно авторско и продуцентско дело на Александар Масевски.

Видео спотот за оваа евровизиска песна е веќе промовиран на музичкиот канал YouTube, а истиот е изработен од страна на режисерот Чедо Поповски. Во продолжение погледнете за што станува збор.

Подготви: Марија Поповска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели