“Пивофест“ оваа година од 12-ти до 15-ти јули

Организаторите на препознатливиот и најпосетуван пивски фестивал кај нас во Република Македонија, “Пивофест” кој што традиционално 16-та година по ред ќе се оддржи во градот под Марковите кули, градот Прилеп и официјално го најавија терминот за овогодинешното издание на еден од најмасовните фестивали нашата држава. Фестивалот оваа година ќе се одржи на исто место од 12-ти до 15-ти јули во градот Прилеп.

Програмата и овогодинешните ѕвезди се очекува да бидат објавени наскоро. За повеќе детали и ексклузивни информации за програмата, следете го специјализираниот македонски музички портал – Музика24.

Подготви: Филип Етмишовски

Повеќе на Музика24...