Водителката на “Пивофест” се фотографираше со новинарските екипи

Пивофест 2016

Веќе неколку години по ред дел од фестивалот на скарата и пивото “Пивофест” е познатата водителка и манекенка Маријана Станојковска. Оваа година освен што секоја вечер ги изненадува присутните и тв гледачите со интересни и провокативни тоалети, таа утрово на денешниот прес во паркот Могила ги изненади новинарите сакајќи да има спомен фотографија и со нив.

Новинарите од локалните, како и национални интернет портали, радио и тв медиуми имаа привилегија да се фотографираат со една од најубавите македонки. Сеуште не знаеме во што и како ќе биде облечена Маријана вечерва, но едно е сигурно, таа и оваа вечер ги ќе собере воздишките од нејзините обожаватели.

Подготви: Иван Јосимовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели