Елена Петреска го менува имиџот

Фото статус

Поп пејачката Елена Петреска очигледно го менува својот имиџ. Таа на социјалните мрежи објави фотографија каде се гледа дека се наоѓа во стидиото 501 на Алек Палада кој пак обожува да експериментира со нејзината коса. Освен тоа, ново кај Петреска е тоа што таа ја подготвува новата песна која наскоро ќе ја промовира пред македонската јавност.

Подготви: Влад Петров

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели