Емина Јаховиќ спремна за на шопинг

Фото статус

“Правото место за денеска е шопинг во Ниш”, напиша балканската поп звезда Емина Јаховиќ која секогаш знае да го одбере правиот момент да сподели по некоја фотографија која сигурно изгледа одлично и ова ново издание. Несомнено е дека позади неа стојат стилисти кој се грижат за нејзината гардероба, но факт е дека последната одлука ја донесува токму Емина, а со тоа дава до значење дека ништо не остава на случајот. Во продолжение пресудете дали и ова парче облека одлично и прилега на Емина Јаховиќ.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели