Фифи му одговори на Дамјан (Фото)

Фото статус

Музичкото талет шоу “X Factor Adria” е топ тема. Голем број на јавни личности и дадоа поддршка на нашата претставничка која за жал го напушти шоуто, но има и луѓе на кои таа не им се допаѓа. Да подсетиме, во ова тв шоу во кое најбитен е талентот, а не каква сексуална определба е кандидатот.

Фифи е она кое што е и нормално е да има луѓе на кои им се допаѓа и на луѓе кои нема да им се допаѓа. Но, неоспорно е дека има талент и за ова шоу е најбитно. Изреволтирана од статусот на водителот Дамјан Дренковски, Фифи одлучи да одговори на истиот.

Прочитајте што Дамјан напиша:

fghА еве што Фифи одговори:

fifiiiiiiiiiДали статусов е посветен за некој кој го лајкнал статусот на Дамјан, не знаеме, останува Фифи да си каже…

hjhy

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели