И по породувањето, фолкерката Гавазова во одлична форма

Фото статус

Кога се сака се се може, тоа го докажа и познатата македонска фолк пејачка Сузана Гавазова која пред само неколку недели се породи, а веќе денес на својот facebook профил има објавено фотографии со своето слатко бебенце, ќеркичката Емили. Таа на фотографијата не се ни забалежува дека воопшто некогаш била бремена. Тоа е одличен пример за сите оние девојки, нови мајки и доказ дека кога се сака, навистина се се може.

Подготви: Магдалена Атанасовска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели