Да го поддржиме ремиксот на Todd Haze – гласајте и лајкувајте (Аудио)

Македонска

Еден од македонските познати DJ-и Ненад Тодоровски или попознат кај публиката како Todd Haze, учествува на еден од светските натпревари организиран од Borgeous. Тој на овој музички натпревар учествува со ремикс кој го изработи специјално за таа намена. Па како и секогаш, и овој мат Музика24 ќе ги поддржи македонските музичари каде и да се натпреваруваат и овој пат сите ние да гласаме и да ја лајкуваме неговата трака, со тоа воено и му даваме поддршка да оди во следните натпреварувања.

А за што поточно станува збор и со кое аудио се натпреварува Todd Haze слушнете кликнувајки на следниот линк: Borgeous & Taylr Renee – Sweeter Without You (Todd Haze remix).

Подготви: Иван Јосимовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели