Дарко Илиевски и Димитар Андоновски станаа студенти

Македонска

Дарко Илиевски и Димитар Андоновски вчера на своите фејсбук профили објавија слики и се пофалија дека се запишале на Славјанскиот факултет чие седиште се наоѓа во Битола. Сеуште незнаеме дали тие се официјални фаци на овој факултет (како што веќе има на другите факулетети), дали сами си го платиле школувањето или пак тоа е подарок од Горила продукција каде тие и се ексклузивци. Но како и да е, им посакуваме многу успешни сесии, многу 10-ки и да се редовни на предавањата 🙂

Подготви: Катерина Митровска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели