Давид Темелков со голема турнеја низ Хрватска

Македонска

Како што дознава музичкиот портал Музика24, нашиот популарен поп пејач Давид Темелков заедно со низа познати хрватски музички имиња ќе биде дел од големата турнеја низ Хрватска наречена “Радиско срце”. Во организација на дискографската куќа “Хит рекордс”, со кој што Темелков има потпишано договор веднаш по завршувањето на регионалното тв шоу “X Factor”, серијалот на концерти ќе започне на 1-ви април во Бјеловар, а нашиот Давид на иста сцена ќе застане со Антонија Шола, Тони Цетински, Дамир Кеџо, како и групите “Радио Луксембург”, “Правила игре” и “Буѓење”. Веднаш потоа, турнејата продолжува во Пула, Риека, Загреб… за на крај да заврши во Сплит. Секој од концертите ќе трае четири часа, од последниот од сите нив ќе биде хуманитерен.

Подготви: Дениза Илиевска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели