Елена Велевска: Завршува еден лош период во животот, време е за убави моменти (Видео)

Македонска

Пред само неколку дена познатата македонска фолк пејачка Елена Велевска на својот Фејсбук профил напиша статус дека дефинитивно се разведува од сопругот кој воедно вршел семејно насилство врз неа и трите деца кои заедно ги имаат. Таа за порталот “Естрада Плус” го даде и првото интервју каде ги потврди информациите дека се разведува и дека е време да заврши еден лош период во нејзиниот живот, животот продолжува понатаму. Наспроти неа, нејзиниот сопруг пак деновиве за порталот “Вистина” изјави дека се е лага и дека бил известен од адвокатот за барањето за развод, но се уште се под ист кров со се уште венчаната сопруга.

За тоа што вели Велевска и како се чувствува во овој период после се, погледнете во видеото во продолжение.

Подготви: Марија Поповска

 

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели