“Eye Cue“ ќе учествуваат на евровизиското крстарење

Овогодинешните македонски евровизиски претставници “Еye Cue“ ќе учествуваат на традиционалното евровизиско крстарење. Крстарењето ќе се одржи од 8 до 9 септември а дестинацијата е Хелсинки – Талин.

На овој настан покрај “Eye Cue“ ќе настапат и други поранешни евровизиски претставници како: Linda Martin (евровизиски претставник на Ирска 1984 г. и 1992 г.) и Kati Wolf (евровизиски претставник на Унгарија 2011г.)

“Еye Cue“ на овогодинешната “Евровизија“ не обезбедија пласман во големото финале, но добија признание за најлошо облечени претставници.

Подготви: Филип Етмишовски

Повеќе на Музика24...