Калиопи со два последователни концерти во Белград

Македонска

Македонската поп дива Калиопи, ја продлжува својата турнеја низ регионот. Овој месец Калиопи ќе одржи два unplugged концерти во Белград на 25 и 26 ноември во „Коларац“. Билетите за првиот концерт на 25 ноември се распродадоа во рекордно време па затоа организаторите закажаа и втор последователен концерт.

Калиопи оваа година во склоп на турнеја низ регионот настапуваше низ целиот регион и тоа во: Бања Лука, Зеница, Белград, Сараево, Мостар, Тузла, Тиват и Котор.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели