Калиопи ќе одржи концерт во Котор, Црна Гора

Македонска

Македонската поп дива Калиопи продолжува со настапи и концерти во целиот регион. После Тиват, Црна Гора и Бања Лука во БиХ. Калиопи на 6-ти октомври повторно ќе одржи концерт пред црногорската публика овој пат на плоштадот “Плоштадот од оружје” во Котор, Црна Гора. Калиопи оваа година во склоп на турнеја низ регионот настапуваше низ целиот регион и тоа во: Бања Лука, Зеница, Белград, Сараево, Мостар, Тузла и Тиват. Влезот на концертот ќе биде бесплатен.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели