Калиопи ќе одржи специјален концерт во Нови Сад

Македонска

Македонската поп-дива Калиопи продолжува со настапите и концертите низ целиот регион, на 13 јануари Калиопи ќе одржи unplugged концерт во Нови Сад, Србија насловен како  дoчек на 7526. година.

Концертот за дочек на Новата година по стариот календар ќе се одржи во добро познатото “Позориште младих“.

Самиот концерт е во рамките на прославата на градот кој оваа година за прв пат воспостави концепт на дочек на две нови години, како увертира за 2021 година кога Нови Сад ќе биде Европска престолнина на културата.

Подготви: Филип Етмишовски

 

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели