“Меморија“ добитници на наградата на трајни вредности на “МАРС“

Македонска

Познатата македонска музичка група “Меморија” се овогодинешни добитници на наградата за трајни вредност на јубилејното 10-то издание на “МАРС”. Воедно “Меморија” ќе бидат и единствените специјални гости на овогодинешното издание на “МАРС”, наместо како претходните години кога беше пракса специјални гости да бидат познати балкански музички ѕвезди.

Јубилејниот 10-ти македонски радиски фестивал “МАРС” ќе се одржи во вторник во Македонската опера и балет со почеток во 20.30 часот, а директно ќе го пренесува МРТ.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели