“Некст тајм” на 10-ти октомври ќе го промовираат својот нов проект (Фото)

Македонска

Во Драмскиот театар во Скопје, на 10-ти октомври (вторник) со почеток во 20 часот, македонската поп-рок група “Некст Тајм” по пауза од две години пред јавноста ќе го претстават својот најнов музички проект. Се работи за познатата македонска песна, “Слушам кај шумат шумите”. Исто така ќе биде промовиран и видеоспот во кој покрај нив се појавува и актерката Ана Стојановска.

Автор на музиката е Никола Мицевски, додека спотот го режира Огнен Шапковски заедно со Мартин Филиповски. Спотот премиерно ќе биде објавен точно во вторник во 20 часот на нивната фан-страна на Фејсбук.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели