“Некст тајм” снимија нов видео спот

Македонска

Maкедонскиот поп-рок бенд “Некст тајм” објави на социјалните мрежи дека завршиле со снимање на нивниот најнов видео спот.

“Заврши снимањето на новиот видео запис на “Некст Тајм”, очекувајте не наскоро”, напишаа “Некст тајм” на социјалните мрежи. Насловот како и деталите за новиот видео спот ќе бидат познати наскоро.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели