Постхумно објавен спот на Влатко Илиевски

Македонска

“Фабрика продукција“ денеска постхумно објави нов спот на  пејачот Влатко Илиевски. Станува збор за видеозапис за песната „До крајот“. Нема  информација кога е снимен овој материјал.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели