Симона Поповска сними емотивна балада (Аудио)

Македонска

Есента со сите нејзини убавини за пејачката Симона е вистинското време за промоција на новата песна. По мала пауза, емотивна балада насловена “Сама” – дело на Иле Спасев музика и аранжман, текст на Даниела Хаџи -Тоневска, а пратечките вокали ги отпеа Панче Касапски. За оваа песна се очекува и видео запис.

“Освен видео спотот уште сега слободно можам да најавам за брзо време уште еден сингл во сосема поразличен стил од овој”, истакна Симона. Во исчекување на спотот, слушнете ја баладата и уживајте.

Подготви: Александра Блажевска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели