Тамара Тодевска наскоро со нов сингл “Довидување таго“

Македонска

После објавувањето на втората бременост уште еден новитет кај Тамара Тодевска. Имено Тамара деновиве на грчкиот остров Амулијани го снима спотот за својот нов сингл насловен “Довидување таго“.

https://www.instagram.com/p/BkWBdbrFSjO/?hl=en&taken-by=tamaratodevska

Како што кажа Тамара во неодамнешното гостување во емисијата “Вечер со Тијана“, автор на песната е Роберт Билбилов а истата му е посветена на нејзината ќерка Хана.

„Скоро бев кај Роберт Билбилов, ми пушти песна што две години ја чувал и знаел дека кога тогаш ќе си дојдам како попче во студио и дека ќе ја испејам“.  – рече помеѓу останатото Тамара.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели