ВИДЕО: Каролина Гочева со два збора го реши Иван Ивановиќ

Македонска

За време на интервјуто со Каролина Гочева, српскиот водител Иван Ивановиќ се обиде да и помогне на македонската пејачка да ја најде својата подобра половина. Сепак, една реченица, поточно критериум на Каролина, му ги руши сите надежи.

Karolina Goceva_Ivan IvanovicПогледнете го тој дел од интервјуто со кликнување на следниот линк: Гостување на Каролина Гочева на ТВ Прва.

Подготви: Редакција на Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели