Влатко Стефановски наскоро со нов албум посветен на неговата мајка

Македонска

Македонскиот музичар Влатко Стефановски наскоро ќе го промовира својот најнов албум “Мајчин јазик“, посветен на неговата мајка Нада. Албумот ќе биде во издание на “Croatia records“ а ќе содржи теми од фолклорот, стари нумери на Стефановски но и некои новокомпонирани нумери.

На корицата на албумот ќе се наоѓа слика на неговата мајка Нада Стефановска од една нејзина театарска улога.

Подготви: Филип Етмишовски
Извор: Тера телевизија

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели