Во четврток Јоце Панов со промоција на новиот албум

Македонска

Поп пејачот Јоце Панов во четврток во 20 часот во Дион на кеј со свирка во живо ќе го промовира новиот албум “Ни Љ од љубовта”. Јоце неодамна го промовираше албумот во Белград, оваа промоција тој ја посветува на фановите од Македонија.

“Поканети сте сите”, вели Јоце.

Подготви: Марија Поповска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели