Данијела Мариновиќ промовираше видео спот за “Илузија” (Видео)

Промо

На далеку познатата хрватска пејачака Данијела Мартиновиќ, повторно изненадува со нешто ново, интересно и убаво. Станува збор за нејзиниот нов видео спот за песната “Илузија”. Данијела со новата песна за многу кретко време речиси на сите музички топ листи е место број 1. Таа за хрватските медиуми изјавила дека е среќна што конечно може да го сподели видео спотот со своите фанови и дека за цело време на снимањето на истиот едноставно уживала.

Подготви: Магдалена Атанасовска

Коментари

коментари

Коментарите се затворени!.

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели