24 ПРОМО: Димитар & “Тајфата“ – “Седум дена, седум ноќи” (ВИДЕО)

Промо

Димитар Андоновски и “Тајфата“ ја промовираа новата песна “Седум дена седум ноќи“. Оваа песна всушност е првата заедничка песна од доаѓањето на Андоновски во “Тајфата“. Музиката и аранжманот се на Лазар Цветкоски а текстот е на Магдалена Цветкоска.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели